Se lasa drojdia sa dospeasca intr-o cana cu putina apa calduta, faina si 1 lingurita zahar. Se adauga la restul de ingrediente si se framanta bine (
Se lasa drojdia sa dospeasca intr-o cana cu putina apa calduta, faina si 1 lingurita zahar.
Se adauga la restul de ingrediente si se framanta bine ( pana se desprinde de pe vas) un aluat cat mai moale.
Se lasa la dospit 1 ora.
Se unge masa de lucru cu ulei, se intinde o foaie de aprox 1cm grosime de aluat si se taie forme cu un pahar ( in cazul meu).
Se prajesc in ulei incins . Se dau prin zahar pudra ( optional).
Pofta buna!
Reteta Gogosi a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi gasiti aici:
Gogosi cu nectarine
Gogosi din aluat pripit ,
Gogosi traista la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii