Gogosile cu branza sunt o alternativa delicioasa la clasica reteta culinara de gogosi. Pe langa umplutura fina de branza si forma gogosilor difera de cea clasica, rotunda.
Intr-un castron amestecam faina cu sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa. Adaugam untul moale, iaurtul si restul de ingrediente si incepem sa framantam adaugand treptat apa.
Acoperim cu un prosop si lasam sa creasca intr-un loc calduros.
Intr-un alt bol branza o amestecam cu restul ingredientelor.
Dupa ce a crescut aluatul intindem coca intr-o foaie dupa care taiem bucati peste care adaugam umplutura in mijloc pe fiecare bucata.
Impaturim unind capetele presand bine cu degetele sau furculita.
Le prajim in baie de ulei pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.
Gogosile cu branza pot fi servite simple sau pudrate cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii