Gogosi cu ciocolata

Gogosile sunt mereu delicioase, fie simple, fie doar cu zahar sau chiar umplute cu diverse dulceturi, dar cele cu ciocolata sunt, de departe, reginele gogosilor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Gogosi cu ciocolata

Ingrediente

  • 300 g faina
  • drojdie
  • jum lingurita sare
  • 2 liguri zahar
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • crema ciocolata
  • 7 linguri apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 3 linguri cacao

Mod de preparare

Punem intr-un vas faina si la mijloc dizolvam drojdia cu laptele caldut. Adaugam sarea, untul si zaharul. Amestecam si incepem sa framantam adaugand apa calduta pana devine un aluat usor de modelat. Dam la dospit pana isi dubleaza volomul. Dupa luam o bucata de coca o intindem si decupam orice forma dorim eu am decupat iepurasi. Ii punem la prajit in baie de ulei. Dupa ce se prajesc pe ambele parti ii scoatem pe un sevetel de bucatarie.
Pregatim crema: Punem zaharul cu apa pe foc pana se dizolva zaharul. Adaugam cacao si margarina si amestecam pana se ingroasa si se formeaza o crema.
Gogosile le dam prin crema de ciocolata.


Putem servi gogosile cu ciocolata stropite din belsug cu sirop natural din afine de padure de la Bunatati din natura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori