Gogosile sunt mereu delicioase, fie simple, fie doar cu zahar sau chiar umplute cu diverse dulceturi, dar cele cu ciocolata sunt, de departe, reginele gogosilor.
Punem intr-un vas faina si la mijloc dizolvam drojdia cu laptele caldut. Adaugam sarea, untul si zaharul. Amestecam si incepem sa framantam adaugand apa calduta pana devine un aluat usor de modelat. Dam la dospit pana isi dubleaza volomul. Dupa luam o bucata de coca o intindem si decupam orice forma dorim eu am decupat iepurasi. Ii punem la prajit in baie de ulei. Dupa ce se prajesc pe ambele parti ii scoatem pe un sevetel de bucatarie.
Pregatim crema: Punem zaharul cu apa pe foc pana se dizolva zaharul. Adaugam cacao si margarina si amestecam pana se ingroasa si se formeaza o crema.
Gogosile le dam prin crema de ciocolata.
Putem servi gogosile cu ciocolata stropite din belsug cu sirop natural din afine de padure de la Bunatati din natura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii