Gogosi cu iaurt si portocale

Gogosi cu iaurt si portocale este o reteta deosebita care se pregateste foarte rapid. Pentru aceasta reteta de gogosi aveti nevoie de 2 oua si o cana de iaurt.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gogosi cu iaurt si portocale

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1 cana iaurt
  • 220 grame faina
  • zahar vanilat
  • coaja de portocala
  • 1/2 de pliculet de praf de copt

Mod de preparare

Gogosi cu iaurt si portocale este o reteta deosebita care se pregateste foarte rapid. E o reteta pe care o intalnim in multe bucatarii romanesti. E preferata mea pentru ca e foarte rapida, nu necesita timp pentru dospit, ca alte gogosi.

Bat bine ouale cu zaharul, aromele. Apoi adaug iaurtul, faina si praful de copt.

Gogosile cu iaurt le prajesc in ulei incins, apoi le scurg de surplusul de ulei si le pudrez cu zahar pudra.


Gogosile cu iaurt se pot manca si calde si reci.
Este ideal sa le scoateti de la prajit cu o lingura cu sita, de pe pentrugatit.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori