Nectarinele se curata de samburi si se taie in felii mai groase ( cca 1 cm). Se bat putin cele 2 oua se adauga zaharul, uleiul, laptele, praful de cop
Nectarinele se curata de samburi si se taie in felii mai groase ( cca 1 cm). Se bat putin cele 2 oua se adauga zaharul, uleiul, laptele, praful de copt si faina. Se formeaza un aluat ca de clatite, dar mai gros. Cu o lingura luam o bucata de nectarina si o dam prin aluat. Se prajesc in ulei incins. Cand sunt rumene se scurg si se presara deasupra zahar pudra amestecat cu scortisoara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii