Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina
Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cind sint gata se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa...
Ceai cu lamaiePraful de curry se prajeste intr-o tigaie, apoi se amesteca cu unt topit, pana devine spumos, intr-un castronel. Se intinde...
Unt de currySarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperciun preparat delicios cu conopida
Quiche cu conopida, rosii cherry si cascavalDe cand am vazut la Gabi (multumesc mult, fata draga) aceasta placinta am pregatit-o de cateva ori si a intrat in topul...
Placinta cu foi de cartofi, sunca si branzaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii