Se pun la fiert untul si vinul. Cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana c
Se pun la fiert untul si vinul. Cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana ce aluatul se desprinde de pe cratita.
Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rand galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma.
Se incinge grasimea intr-o cratita, se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cand sint gata se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii