Pentru gogosii deliciosi aveti nevoie de faina, lapte, oua, zahar, ulei, esenta de rom, coaja de lamaie.
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.
Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii