Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se Adauga pe rand ouale, dup
Se pun la fiert 200 ml apa impreuna cu 100 ml ulei. Se toarna faina, cand da in clocot amestecul si se ia apoi de pe foc. Se Adauga pe rand ouale, dupa cateva minute, apoi cartofii fierti in coaja si dati pe razatoare. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza gogosi mici, care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Se servesc stropite cu unt topit.
Alte retete:
Saratele
Cozonac moldovenesc
Fursecuri de Craciun
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii