Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml)cu ul
Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml)cu ulei si sare, cand clocoteste apa, se adauga faina in bloc si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei,se raceste putin si se adauga ouale, amestecand continuu pentru omogenizare.Se adauga cascaval (150g) si piper. Compozitia obtinuta se ia cu lingurita si se pune la prajit in untura.
Gogosile se prezinta pe platou sau farfurie, cu cascaval ras deasupra. Se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii