Se clocoteste laptele cu 50 gr. unt, putina sare si zahar. Se toarna faina cernuta proaspat. Se amesteca pina ce compozitia se desprinde de marginile
Se clocoteste laptele cu 50 gr. unt, putina sare si zahar. Se toarna faina cernuta proaspat. Se amesteca pina ce compozitia se desprinde de marginile vasului. Se da deoparte. Cind s-a racit, se pun galbenusurile unul cite unul, amestecind bine dupa fiecare. Se ia din amestec cu lingurita inmuiata in grasime pusa intr-un vas mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg pe o hirtie sugativa sau pe o punga curata.
Se pudreaza cu zahar vanilat si se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii