Gogosi umpluti

Gogosii umpluti sunt unul dintre deserturile preferate ale copiilor, dar de ce sa nu recunoastem si adultii mananca cu placere. Fructele le-am scurs

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Gogosi umpluti

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 ou
  • jumatate pachetel drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • 20 g unt
  • 2 linguri
  • ata de nuci (fructe + 3 linguri zeama)

Mod de preparare

Gogosii umpluti sunt unul dintre deserturile preferate ale copiilor, dar de ce sa nu recunoastem si adultii mananca cu placere. Fructele le-am scurs si le-am pus separat, iar zeama din ata am pus-o in aluat. Am amestecat toate ingredientele si am framantat bine.

Am lasat aluatul sa creasca, apoi am intins o foaie pe care am taiat-o cu o cana mai mare, apoi in mijlocul fiecarei gogosi am pus cate 2 nuci.

Am facut bilute, le-am lasat sa creasca si apoi le-am pus in tigaie, in ulei incins.

Dupa ce s-au prajit, le-am pus in farfurie, pe servetel si le-am presarat zahar pudra. Alte retete de gogosi gasiti aici:

Papanasi fierti

Gogosi Marbella

Zeppole di san giuseppe (gogosi)

Gogosi pufoase

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori