Untul se freaca impreuna cu ouale intregi si zaharul. Se adauga apoi in crema coaja de lamaie, sarea si faina, in ploaie. Separat, se bat tare albusur
Untul se freaca impreuna cu ouale intregi si zaharul. Se adauga apoi in crema coaja de lamaie, sarea si faina, in ploaie. Separat, se bat tare albusurile cu miezul de nuca, tocat si stafidele. Se iau cantitati din aluat, se trec prin compozitia de albus si se pun gogosile pe o tava neunsa, la copt.
Se servesc calde, pudrate cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Tarta cu fructe
Cremsnit
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii