Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii sunt niste gogosi cu branza ce se prajesc in ulei si se servesc cu diferite tipuri de dulceata sau crema de branza si smantana.
Se amesteca branza cu ouale batute, adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat nelipicios si elastic.
Pe masa infainata facem un rulou pe care il taiem in felii de cca 2-3 cm. Facem o gaura in mijloc si ii asezam pe masa de lucru. Facem bile din aluat pentru tot atatia papanasi cati am decupat
Prajim papanasii in baie de ulei dupa care ii scoatem pe un servetel .
Servim papanasii calzi, cu gemul preferat si cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii