Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii sunt niste gogosi cu branza ce se prajesc in ulei si se servesc cu diferite tipuri de dulceata sau crema de branza si smantana.
Se amesteca branza cu ouale batute, adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat nelipicios si elastic.
Pe masa infainata facem un rulou pe care il taiem in felii de cca 2-3 cm. Facem o gaura in mijloc si ii asezam pe masa de lucru. Facem bile din aluat pentru tot atatia papanasi cati am decupat
Prajim papanasii in baie de ulei dupa care ii scoatem pe un servetel .
Servim papanasii calzi, cu gemul preferat si cu smantana.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantana
Comentarii