Gelato raw vegan din capsuni made by Raw Chef Ligia Pop

• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Gelato raw vegan din capsuni made by Raw Chef Ligia Pop

Ingrediente

  • capsuni congelate 500 g
  • banane bio inghetate 3 buc
  • pudra de shilajit (contine peste 80 de minerale) 10 g
  • maca 10 g
  • reishi 10 g

Mod de preparare


• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta mai bine si vor fi mai usor de folosit. Bananele se curata de coaja, se taie in sferturi si se congeleaza in acelasi mod ca si capsunile.
• cand fructele sunt gata congelate, pregatiti storcatorului prin presare la rece Kuvings, folosind sita speciala pentru piureuri si inghetate.
• adaugati fructele treptat in storcator, fara a umple excesiv palnia de alimentare. E bine de stiut ca daca adaugati o cantitate mare de fructe din prima, s-ar putea sa se blocheze canalul prin care iese compozitia. Recomandarea noastra este sa introduceti treptat cantitati mici de fructe si daca e necesar, actionati butonul Reverse, care deblocheaza.
• la final am amestecat foarte bine compozitia cu o lingura, adaugand treptat superalimentele. Se consuma imediat si fara ezitare, fiindca este delicioasa!

Savurati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori