Inghetata cu nuca si alune se serveste decorata cu frunzulite de menta. Este un desert delicios.
Pentru inghetata cu nuca si alune se bat albusurile spuma si se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul si vanilia. Adaugam frisca, dupa care impartim compozitia in trei vase: intr-unul punem nuca, intr-unul punem alunele, iar in cel de-al treilea punem ness sau suc de fructe. Dam vasele la inghetat timp de o ora, apoi servim pe farfurie cate o lingura de fiecare culoare. Inghetata cu nuca si alune se serveste decorata cu frunzulite de menta.
Inghetata cu nuca si alune se serveste decorata cu frunzulite de menta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii