Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas la bain-marie. Se adauga zahar vani
Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas la bain-marie. Se adauga zahar vanilat si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca zmeura cu cinci linguri de zahar. Acest piure se incorporeaza in crema racita. Se adauga si frisca si se omogenizeaza. Se pune intr-o forma si se lasa la congelator. Cand este gata, se pune cu o lingura in cupe, se acopera cu frisca si se orneaza cu zmeura.
Alte dulciuri retete recomandate
Inghetata de capsuni
Inghetata de visine
Galuste cu prune
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii