Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas la bain-marie. Se adauga zahar vani
Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas la bain-marie. Se adauga zahar vanilat si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca zmeura cu cinci linguri de zahar. Acest piure se incorporeaza in crema racita. Se adauga si frisca si se omogenizeaza. Se pune intr-o forma si se lasa la congelator. Cand este gata, se pune cu o lingura in cupe, se acopera cu frisca si se orneaza cu zmeura.
Alte dulciuri retete recomandate
Inghetata de capsuni
Inghetata de visine
Galuste cu prune
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaEste un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...
Desert tort in patrateleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii