O dulce sublim, o reteta de vacanta pe care o adoram :)
1.Punem intr-un blender zmeura, zaharul, semintele de la pastaie de vanilie, frisca si zeama de lamaie.Le mixam pana totul devine ca o pasta.
2.Pasta o strecuram printr-o sita, apoi o amestecam cu arahidele glazurate maruntite intr-un robot.
3.Punem totul intr-o caserola si o dam la congelator pentru doua ore pana se inghetata.
4.Dupa cele doua ore o scoatem, o punem in blender, o mixam bine si o mai dam la rece pentru inca doua ore.
5.Simplu...scurt...si la obiect, nu-i asa?
Cand este gata, o servim in cornete de inghetata, sau fiecare cum doreste :-)))
Pofta mare!!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii