Inghetata din cirese amare este cremoasa, delicioasa si deloc greu de preparat. Oricine poate pregati aceasta delicioasa inghetata acasa.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si smantana, se dilueaza cu laptele si se fierbe la bain marin pana ce se ingroasa.
La sfarsit se aduga dulceata de cirese amare. Se da la rece cca .2 ore sa se intareasca.
Servim inghetata de cirese cu fructe proaspete sau cu piscoturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii