Se zdrobesc fructele, se strecoara prin tifon si se pun intr-un castron cat timp se bate spuma iaurtul impreuna cu zaharul. Cand zaharul nu se mai sim
Se zdrobesc fructele, se strecoara prin tifon si se pun intr-un castron cat timp se bate spuma iaurtul impreuna cu zaharul. Cand zaharul nu se mai simte in compozitie, se pune sucul de fructe si se rastoarna inghetata in forme speciale care se introduc in congelator pentru doua ore.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii