• bananele se curata de coaja, se rup in sferturi si se pun in congelator intr-o cutie de sticla cu
• bananele se curata de coaja, se rup in sferturi si se pun in congelator intr-o cutie de sticla cu capac sau intr-o punga speciala de congelator. La fel se procedeaza si cu celelalte fructe. Ideal este sa fie toate taiate cuburi sau bucati de 4-6 cm.
• dupa ce s-au intarit aproape de tot, se pregateste storcatorul prin presare la rece Kuvings , folosindu-se sita speciala de inghetata. Se adauga treptat in storcator fructele, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat. Recomandarea noastra e sa introduceti treptat cantitati mici si daca e necesar sa actionati butonul Reverse, care deblocheaza.
• la final, daca mai este nevoie, puteti adauga indulcitor natural. Eu am folosit zahar de cocos macinat foarte fin. Am adaugat vanilia pudra si am amestecat bine.
• este desertul meu preferat si este foarte bun pentru copii. Se face foarte repede si in acest fel aveti siguranta ca cei mici mananca ce trebuie: un desert delicios si plin de vitamine.
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii