Se freaca cacaua cu doua linguri de apa rece pana cand arata ca o pasta omogena. Se pune in laptele cald, o data cu ouale intregi si zaharul. Amestecu
Se freaca cacaua cu doua linguri de apa rece pana cand arata ca o pasta omogena. Se pune in laptele cald, o data cu ouale intregi si zaharul. Amestecul se fierbe pe foc mic, amestecand fara intrerupere, ca sa nu prinda de fundul vasului. Se ia de pe foc cand compozitia s-a ingrosat bine, se bate cu telul ca sa se omogenizeze si se amesteca la cald cu frisca. Se bate cateva minute, apoi se pune in forme mici, care se introduc in congelator. Dupa dorinta inghetata se parfumeaza cu vanilie sau rom.
Pofta buna!
Alte retete:
Tort de zmeura
Crema pentru prajituri
Prajitura cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii