Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba.
Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba. Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se orneaza cu frisca si se da la rece.
Se serveste dupa ce s-a intarit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajituri simple Prajitura snikers
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii