Zaharul se bate impreuna cu ouale, pe bain-marie, pana ce se formeaza o crema. Se lasa la racit, dupa care se incorporeaza incet frisca. Se pune comp
Zaharul se bate impreuna cu ouale, pe bain-marie, pana ce se formeaza o crema. Se lasa la racit, dupa care se incorporeaza incet frisca. Se pune compozitia in forme si se pune in congelator.
Se serveste cu piscoturi.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura snikers Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligasimplu,rapid si extrem de bun alaturi de o cafea sau o cana de lapte...
Prajitura pufoasa cu cireseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii