Se pun galbenusurile cu 125 gr zahar si laptele intr-un vas. Se ard 125 gr zahar intr-o oala si se amesteca cu galbenusurile. Se fierbe bine totul pan
Se pun galbenusurile cu 125 gr zahar si laptele intr-un vas. Se ard 125 gr zahar intr-o oala si se amesteca cu galbenusurile. Se fierbe bine totul pana se ingroasa. Se raceste, amestecand continuu. Dupa ce se raceste crema, se adauga 400 gr frisca. Se pune in forma si se introduce in congelator. Inainte de a servi se cufunda forma intr-un vas cu apa calda si se rastoarna inghetata pe farfurie.
Se orneaza cu restul de frisca.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Placinta cu mere
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm făcut inventar în congelator și am descoperit un pachet cu măruntaie de miel ;) Cum cu drobul nu prea am success...
Tocanita din organe de mielDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii