Pentru serbetul de cafea se pun in tingirea de dulceata zaharul cu trei pahare de apa, si se procedeaza la fel ca la serbetul de ciocolata, adaugand la fiert, un pahar de cafea concentrata.
Pentru serbetul de cafea se pun in tingirea de dulceata zaharul cu trei pahare de apa, si se procedeaza la fel ca la serbetul de ciocolata, adaugand la fiert, in loc de ciocolata, un pahar de cafea concentrata si bine limpezita. Daca pare prea deschis cand isi schimba culoarea, se mai poate adauga o lingura de cafea in timp cat se freaca pentru a deveni cremos.
Serbetul de cafea se taie cu sfoara, ca si mamaliga, sau cu un cutit inmuiat in apa. Daca isi place mai cremos si vrei sa il transformi in sorbet, poti sa il servesti ca si inghetata.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb• taie rosiile cuburi mai mari• adauga-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul
Supa crema de rosii cu busuiocUn aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest...
Ardei umpluti cu branza
Comentarii