Se ia fiecare bucatica de zahar si se freaca pe coaja de lamaie pana se ajunge la coaja alba. Se pune apa la fiert, impreuna cu zeama de lamaie si za
Se ia fiecare bucatica de zahar si se freaca pe coaja de lamaie pana se ajunge la coaja alba. Se pune apa la fiert, impreuna cu zeama de lamaie si zaharul aromat. Dupa ce se leaga siropul, se ia oala de pe foc, se raceste siropul si se pune intr-un vas in congelator. Nu se amesteca in timp ce se ingheata. Inainte de a servi, se pune vasul in frigider si se lasa la dezghetat.
Se scoate vasul din frigider, se amesteca continutul cu o furculita, se pune in pahare si se serveste cu paiul.
Alte retete de dulciuri:
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Spuma de capsuni
Glazura
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaUn aperitiv cald, o gustare, orice e binevenit intr-o zi rece!
Cuibulete de fidea delicioase si aromateIn ultima vreme sunt nelipsite din meniul meu de acasa. Le iubesc atat de mult incat as fi in stare sa fac cure cu supele...
Crema de mazare cu hribiTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaMinitarte colorate si gustoase !
Tarte cu spuma de mazareDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii