Se ia fiecare bucatica de zahar si se freaca pe coaja de lamaie pana se ajunge la coaja alba. Se pune apa la fiert, impreuna cu zeama de lamaie si za
Se ia fiecare bucatica de zahar si se freaca pe coaja de lamaie pana se ajunge la coaja alba. Se pune apa la fiert, impreuna cu zeama de lamaie si zaharul aromat. Dupa ce se leaga siropul, se ia oala de pe foc, se raceste siropul si se pune intr-un vas in congelator. Nu se amesteca in timp ce se ingheata. Inainte de a servi, se pune vasul in frigider si se lasa la dezghetat.
Se scoate vasul din frigider, se amesteca continutul cu o furculita, se pune in pahare si se serveste cu paiul.
Alte retete de dulciuri:
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Spuma de capsuni
Glazura
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm vazut aceasta reteta la Dana Burlacu https://prajituricisialtele.ro/2017/06/29/malai-cu-visine/ si tare mi-a...
Desert prajitura cu malai si cirese
Comentarii