Se fierb intr-un vas, ceaiul cu zaharul. Se adauga sucul de lamaie, romul si se toarna totul in forma pentru congelator. Se lasa sa inghete, apoi se s
Se fierb intr-un vas, ceaiul cu zaharul. Se adauga sucul de lamaie, romul si se toarna totul in forma pentru congelator. Se lasa sa inghete, apoi se scoate forma din congelator, se lasa sa se topeasca putin inghetata, se zdrobeste cu o furculita si se serveste cu paiul.
Alte retete de dulciuri:
Amandine cu crema de ciocolata
Ciocolata de casa
Inghetata de capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii