Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.
Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.
Separat amestecăm făinile (cea de grâu cu cea de porumb), cu sarea și cu praful de copt.
Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post și omogenizăm foarte, foarte bine.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt sau o ungem cu ulei și tapetăm cu făină (după alegere și posibilități), și turnăm conținutul.
Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Dăm malaiul dulce la copt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii