Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.
Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.
Separat amestecăm făinile (cea de grâu cu cea de porumb), cu sarea și cu praful de copt.
Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post și omogenizăm foarte, foarte bine.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt sau o ungem cu ulei și tapetăm cu făină (după alegere și posibilități), și turnăm conținutul.
Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Dăm malaiul dulce la copt.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste o reteta dietetica si una dintre cele mai apreciate de familia mea, este gustoasa si sanatoasa! Retete dietetice
Tocana de fasole pastaiVreti sa faceti un tort, dar nu stiti sa folositi cuptorul , nu aveti indemanare si nici blat? Va rezolv eu...
Tort de biscuiti cu mascarpone si ciocolata, fara coacere / CHOCOTORTA de FetestiSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii