Merele la tigaie sunt gustari traditionale, delicioase si simple. Curata merele de coaja si taie-le in felii. Amesteca cu zahar, scortisoara si nucsoara.
Merele la tigaie sunt gustari traditionale, delicioase si simple. Curata merele de coaja si taie-le in felii.
Amesteca cu zahar,scortisoara si nucsoara.
Se calesc in tigaie cu untul si apa,amestecand din cand in cand.
Sunt gata cam peste 8-10 minute,cand s-au inmuiat merele,dar sa nu le lasati sa devina pireu.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii