Mere umplute si coapte

Merele umplute si coapte este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Merele se curata de cotoare si seminte. Se adauga in fiecare mar miere.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Mere umplute si coapte

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 mere
  • 8 lingurite miere
  • 2 linguri de stafide
  • scortisoara dupa gust.

Mod de preparare

Merele umplute si coapte este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Merele se curata de cotoare si seminte (de preferat a se folosi o ustensila speciala, ca sa nu se sparga). Se adauga in fiecare mar cate 2 lingurite de miere, apoi stafide si la final presaram scortisoara deasupra.
Se dau la cuptor pentru 20-25 de minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori