Mucenicii muntenesti fierti cu portocala este o mancare de post ce poate fi servita ca si desert. Se face un aluat din faina, ulei, apa calduta si sare.
Mucenicii muntenesti fierti cu portocala este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se face un aluat din faina, ulei, apa calduta si sare. Apoi se intinde intr-o foaie nu mai groasa de un cm din care, cu aparatul special se decupeaza cifra opt. Rasfirate pe masa, cifrele se lasa sa se usuce timp de o ora.
Mucenicii se pot gasi si in comert.
Intr-o oala incapatoare, se pune apa la fiert cu cele doua tipuri de zahar, coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Cand clocoteste si zaharul s-a topit, se pun cifrele, cu grija se lasa la fiert, amestecand cu grija.
Mucenicii muntenesti fierti cu portocala se servesc alaturi de nuca macinata si scortisoara, pe care le adaugi dupa gust
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii