Negresa cu alune este o prajitura simpla si delicioasa. Aceasta reteta de negresa este incredibil de pufoasa. Ingredientele necesare sunt: cacao, faina, apa.
Negresa cu alune este deosebit de pufoasa. Intr-o cratita omogenizam margarina cu zaharul si cacao. Punem pe foc si amestecam continuu. Cand e gata dam deoparte si oprim din compozitie 10 lingurite. Lasam "sosul" la racit.
Separam galbenusul de albus. Albusurile le batem spuma cu zaharul vanilat iar galbenusurile se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitia lasata la racit.
Amestecam si intre timp adaugam si albusurile cu faina si alunele. Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt unsa cu putin ulei. Punem la cuptor pentru 30 de minute.
Servim negresa pufoasa cu alune dupa ce s-a racit putin.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii