Orezul cu lapte si gem este o reteta simpla de preparat. Gasiti acceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri pentru copii.
Pentru micutii mofturosi va recomandam aceasta reteta de orez cu lapte si gem. Se prepara foarte usor si este delicioasa. Se curata orezul de impuritati, apoi se spala in 2-3 ape. Se pune laptele la fiert, cu putina sare, iar cand incepe sa fiarba se adauga orezul si se lasa la foc mic. Se adauga untul, zaharul si se mai lasa la fiert 5 minute. Se presara scortisoara deasupra si se pune cate o lingurita de gem peste orez.
Orezul cu lapte si gem se serveste cald. Puteti folosi orice fel de gem sau dulceata pentru a folosi la servit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii