Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi
Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi de gelatina, muiata cu 2-3 linguri de apa calda. Se toarna intr-o forma un strat de grosimea degetului, se aseaza in rond un rand de felii de portocale, se toarna restul de zeama si se da la gheata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii