Se pregateste un tocator de bucatarie sau orice alta plansa din lemn care se imbraca cu folie de aluminiu. Se umezeste plansa trecind pe deasupra ei o
Se pregateste un tocator de bucatarie sau orice alta plansa din lemn care se imbraca cu folie de aluminiu. Se umezeste plansa trecind pe deasupra ei o cirpa umezita bine in apa. Se topeste zaharul complet. Pe plansa se scurge zaharul ars dindu-i diverse forme. De exemplu: fire ondulate, picaturi, grill-uri. Se lasa sa se raceasca si sa se intareasca. Cu formele astfel obtinute se decoreaza torturile, prajiturile si salatele de fructe sau cremele la pahar. Daca nu se folosesc imediat e bine sa se pastreze in congelator sau in frigider.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii