Se amesteca migdalele macinate (daca sunt faina de migdale este si mai bine) cu zaharul praf. Se face o adancitura in mijloc si se adauga sucul da lam
Se amesteca migdalele macinate (daca sunt faina de migdale este si mai bine) cu zaharul praf.
Se face o adancitura in mijloc si se adauga sucul da lamaie, esenta de migdale si atata ou sau albus de ou cat este necesar pentru a obtine o compozitie omogena ca o plastelina.
Se framanta putin martipanul obtinut, se da o forma ca de baton care se presara cu zahar pudra si se inveleste cu folie de plastic.
Se tine la frigider pana cand se foloseste ca umplutura sau decoratii pentru torturi.
Reteta Pasta de martipan a fost propusa de Carmen L
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii