Frecati ouale cu zaharul, apoi adaugati laptele, uleiul si faina in care ati amestecat praful de copt. Se obtine o compozitie smantanoasa. Aveti nevoi
Frecati ouale cu zaharul, apoi adaugati laptele, uleiul si faina in care ati amestecat praful de copt. Se obtine o compozitie smantanoasa.
Aveti nevoie de coji de oua pe care sa le adunati din timp
Nu spargeti ouale, faceti cate o gaura la cele doua capete si scoateti continutul lor sufland in una din gauri. Adunati din timp aceste coji si uscati-le.
Cand vreti sa preparati ouale surprize, lipiti mai intai cu scotch una dintre gaurile de la capatul oului. Turnati in ou cateva picaturi de ulei, scuturati coaja pentru ca uleiul sa unga peretii interiori ai cojii.
Turnati cu o seringa in coaja amestecul obtinut. Cand coaja este plina, lipiti si a doua gaura cu scotch. Procedati la fel pentru toate cojile de oua.
Puneti-le intr-o tava si coaceti-le 20 - 30 de minute la foc potrivit.
Lasati-le apoi la racit si spargeti cu atentie coaja. inlaturati-o si oul obtinut poate fi decorat dupa dorinta sau doar legat cu funde colorate.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciAproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30...
Supa Crema de Spanac - de post, pregatita cu blenderul OsterDe multe ori uitam ca supele creme sunt foarte sanatoase si nu trebuie sa lipseasca din meniul copiilor, si nu numai. Este o...
Supa Crema de Sfecla Rosie - de post, pregatita cu blenderul OsterDovleceii au un continut caloric scazut si sunt recomandati pentru cei care tin diete, dar in acelasi timp sunt o sursa...
Supa Crema de Dovlecei - de post, pregatita cu blenderul OsterDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii