Pasca este o reteta traditionala pentru meniul de Paste. Intotdeuna va fi pe placul persoanelor carora le place branza combinata cu stafide si smantana. Pentru reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente: branza, stafide, cacao, margarina, lapte, praf de copt, oua, faina, coaja de lamaie.
Pasca glazurata cu branza de vaci si stafide nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Incepem sa preparam reteta astfel: Margarina se freaca cu oul si zaharul, supa care se adauga faina, cacao, praf de copt stins cu zeama de lamaie, zahar vanilat si lapte (atat cat sa se obtina un aluat de consistenta unuia de chec). Pentru compozitia de pasca se freaca untul cu galbenusurile si zaharul, se adauga branza data prin sita, faina si mirodeniile. La final se adauga albusurile batute spuma si stafidele. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. 3/4 din aluat se pun la cuptor, pana se intaresc. Se pune crema de branza, apoi restul de aluat si se pune din nou la cuptor. Pentru glazura, se fierb toate ingredientele, iar cand pasca s-a racit se toarna glazura si se intinde cu un cutit. Se aseamana foarte bine cu pasca cu ciocolata.
Se serveste cu nuca de cocos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii