Aroma, culoare si delicatete, ca o zi de toamna!!
mod de preparare
Se spala pepenele, apoi se taie in doua jumatati egale. O jumatate o curatam de miez cu o lingura, lasand cam 1 cm de miez pe coaja, cealalta jumatate taiem cateva feliute in cubulete mici, taiem si miezul de pepene rosu, in cubulete, strugurii ii spalam si ii culegem bobite, piersicile se taie si ele in bucatele mici.
Se hidrateaza geletina in 100 ml apa rece, apoi o topim la bain marie si o turnam in siropul de coacaze. Toate fructele se amesteca intr-un castronel si apoi se umple jumatatea de pepene galben, se preseaza usor sa se aseze fructele, apoi turnam deasupra lor siropul cu gelatina. Se da la rece cel putin 2-3 ore, apoi se taie felii si se servesc ca desert. Este delicios, racoritor si foarte apetisant!!
Incearca si Cupe cu fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene galben cu fructe in aspic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe