Piersicile de post sunt fursecuri simple si delicioase. Amestecam zaharul,uleiul si apa, adaugam amoniacul stins intr-o lingurita de otet, esenta de rom, amestecam bine.
Piersicile de post sunt fursecuri simple si delicioase. Amestecam zaharul,uleiul si apa,adaugam amoniacul stins intr-o lingurita de otet, esenta de rom, amestecam bine dupa care adaugam faina pana obtinem un aluat potrivit(care nu se lipeste de maini)
Facem bilute(nu foarte mari vor creste in cuptor) le asezam in tava unsa cu distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min(avem grija sa nu se arda)
Cand sunt fierbinti le scobim in mijloc,
CREMA-mixam untul cu zaharul,adaugam miezul de la piersici inmuiat cu apa calduta,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,
Amestecam apa cu colorantul si zaharul,
Umplem piersicile de post cu crema le trecem prin sirop,
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii