Piersicile de post sunt fursecuri simple si delicioase. Amestecam zaharul,uleiul si apa, adaugam amoniacul stins intr-o lingurita de otet, esenta de rom, amestecam bine.
Piersicile de post sunt fursecuri simple si delicioase. Amestecam zaharul,uleiul si apa,adaugam amoniacul stins intr-o lingurita de otet, esenta de rom, amestecam bine dupa care adaugam faina pana obtinem un aluat potrivit(care nu se lipeste de maini)
Facem bilute(nu foarte mari vor creste in cuptor) le asezam in tava unsa cu distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min(avem grija sa nu se arda)
Cand sunt fierbinti le scobim in mijloc,
CREMA-mixam untul cu zaharul,adaugam miezul de la piersici inmuiat cu apa calduta,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,
Amestecam apa cu colorantul si zaharul,
Umplem piersicile de post cu crema le trecem prin sirop,
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii