Baghete din aluat cu drojdie

Se prepara un aluat, care se lasa sa creasca si apoi se taie bucatele. Se ruleaza astfel incit sa se obtina betisoare groase cit un creion si lungi de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 100 gr. unt sau orice alta grasime
  • 1 ou
  • 25 gr. drojdie
  • sare
  • chimen

Mod de preparare

Se prepara un aluat, care se lasa sa creasca si apoi se taie bucatele. Se ruleaza astfel incit sa se obtina betisoare groase cit un creion si lungi de 10-12 cm. se ung cu ou, apoi se presara cu sare si chimen. Se coc la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci