Se mai numesc si bombe
Se pune untul la topit impreuna cu ciocolata. Se amesteca untul topit cu ciocolata si cu lichiorul de zmeura.
Intr-un bol se farmiteaza biscuitii, se adauga miezul de nuca maruntit , merisoarele uscate si se amesteca cu ciocolata topita.
Zmeura trebuie tinuta cel putin 1 ora la congelator, sa fie ferma inainte de modelarea bombelor ca sa nu se striveasca.
Se formeaza sfere din compozitia rezultata in mijlocul carora se pune o zmeura, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.
Se servesc la temperatura camerei.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii