Se mai numesc si bombe
Se pune untul la topit impreuna cu ciocolata. Se amesteca untul topit cu ciocolata si cu lichiorul de zmeura.
Intr-un bol se farmiteaza biscuitii, se adauga miezul de nuca maruntit , merisoarele uscate si se amesteca cu ciocolata topita.
Zmeura trebuie tinuta cel putin 1 ora la congelator, sa fie ferma inainte de modelarea bombelor ca sa nu se striveasca.
Se formeaza sfere din compozitia rezultata in mijlocul carora se pune o zmeura, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.
Se servesc la temperatura camerei.
Pofta buna !
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie Una dintre intrebarile cunoscutelor in acest sezon este ,, Cum prepari salata de conopida ? '' Raspunsul meu ar fi: ,,...
Salata de conopidaReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii