Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele. Se amesteca pana se obtin firimituri. Se adauga oul si laptele rece si se omogen
Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele.
Se amesteca pana se obtin firimituri.
Se adauga oul si laptele rece si se omogenizeaza.
Se imparte aluatul in 2 parti, se adauga cacao intr-una si apoi se formeaza din fiecare aluat cate o sfera, care se inveleste in folie si se lasa 30 minute la frigider.
Se formeaza suluri de 10 cm lungime (groase cam cat un creion, poate chiar si mai mult) si se impletesc bicolor.
Se coc pe hartie de copt, 15 minute la 175 grade C.
Daca e prea cald, se poate introduce tava, cu fursecurile gata formate in frigider-pentru 10 minute.
Se pot servi la o ceasca de lapte ori de cafea.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii