Biscuitii cu branza sunt un desert delicios si usor de preparat fie ca iti doresti o gustare dulce langa cafea, fie ca iti doresti gustari dulci pe masa de sarbatoare.
Punem margarina într-un bol cu oul, zahar pudra, cacao si le amestecam. Apoi adaugam praf de copt, esenta si treptat adaugam faina. Framantam pâna când obtinem un aluat moale usor de modelat. Dam la frigider 15 minute
Pregatim crema intr-un bol adaugam branza cu zaharul si le mixam. Dupa adaugam margarina si faina si amestecam pana devine o compozitie usor de modelat.
Sscoatem compozitia de la frigider si rupem bucatele din aluat.
Facem bilute cam cat o nuca si dupa le apasam usor cu mana(le facem ca un cosulet) iar in mijloc ii adaugam o biluta mica de crema de branza. Prindem marginile si infasuram branza bine inauntru. Dupa le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetam asa si cu restul de aluat dar lasam distante intre ele.
Le coacem cca timp de 20 minute. Dupa le lasam sa se raceasca.
Dupa racire ungem biscuitii cu branza cu ciocolata topita(ciocolata mea nu a fost tocmai buna).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii