Biscuiti cu branza

Biscuitii cu branza sunt un desert delicios si usor de preparat fie ca iti doresti o gustare dulce langa cafea, fie ca iti doresti gustari dulci pe masa de sarbatoare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu branza

Ingrediente

  • 130 g margarina(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 200 g zahar pudra
  • 3 linguri de cacao
  • 1 esenta rom
  • 1/2 praf de copt
  • cca 400 g faina
  • crema:
  • 100 g crema de branza
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura faina
  • decor
  • ciocolata

Mod de preparare

Punem margarina într-un bol cu oul, zahar pudra, cacao si le amestecam. Apoi adaugam praf de copt, esenta si treptat adaugam faina. Framantam pâna când obtinem un aluat moale usor de modelat. Dam la frigider 15 minute
Pregatim crema intr-un bol adaugam branza cu zaharul si le mixam. Dupa adaugam margarina si faina si amestecam pana devine o compozitie usor de modelat.
Sscoatem compozitia de la frigider si rupem bucatele din aluat.

Facem bilute cam cat o nuca si dupa le apasam usor cu mana(le facem ca un cosulet) iar in mijloc ii adaugam o biluta mica de crema de branza. Prindem marginile si infasuram branza bine inauntru. Dupa le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetam asa si cu restul de aluat dar lasam distante intre ele.

Le coacem cca timp de 20 minute. Dupa le lasam sa se raceasca.


Dupa racire ungem biscuitii cu branza cu ciocolata topita(ciocolata mea nu a fost tocmai buna).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci