Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul, zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Frama
Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul, zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Framantam un aluat omogen si-l invelim intr-o folie. Il dam la frigider pentru 30 de minute. Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat de grosimea de 5 mm. Se taie forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pentru 12-15 minute.
Cand s-au racit se unge cate un biscuite cu gem si se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii