Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul, zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Frama
Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul, zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Framantam un aluat omogen si-l invelim intr-o folie. Il dam la frigider pentru 30 de minute. Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat de grosimea de 5 mm. Se taie forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pentru 12-15 minute.
Cand s-au racit se unge cate un biscuite cu gem si se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii