Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a se face aluatul. Se form
Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a se face aluatul. Se formeaza bucte, se ruleaza in folie,si pentru 15 minute se odihnesc in frigider. Se pune hartie de copt in tava. Cuptorul se incalzeste la 200 de grade. Aluatul se intinde la 3 mm grosime si se taie din el cercuri de 4 cm diametru. In cuptor se coc cam 8-10 minute si se lasa sa se raceasca. Prunele uscate se toaca marunt, se toarna peste ele rom, se amesteca si cu o lingurita se pun cate o portie pe deasupra fiecarui biscuite. Ciocolata de menaj se topeste deasupra aburilor, si se acopera cu ea biscuitii cu prune. Deasupa se orneaza cu migdale si se lasa la uscat.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii