Biscuiti cu merisoare si stafide

• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un

Portii
15
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu merisoare si stafide

Ingrediente

  • unt calitativ - 250 g
  • zahar - 120 g
  • faina - 460 g
  • ou - 2 buc
  • sare - 1/2 lingurita
  • apa de trandafiri - 1 lingurita
  • stafide - 50 g
  • merisoare deshidratate - 50 g
  • cardamon - 1 lingurita rasa
  • ghimbir ras - 1 varf de cutit

Mod de preparare

• incingeti cuptorul la 190⁰C
• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate
• amestecati-l cu zaharul, folosind un blender
• adaugati ouale, sarea si apa de tradafiri
• adaugati faina, ghimbirul, cardamonul, stafidele si merisoarele treptat, amestecand in continuare cu blenderul
• adaugati compozitia in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit, setati ce forma doriti si dispuneti biscuitii in tava, pe o foaie de copt, lasand cca 5-6 cm distanta intre fiecare
• introduceti biscuitii in cuptor si in momentul in care devin aurii, scoateti-i si lasati-i sa se raceasca, pe un tocator de lemn.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci