• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un
• incingeti cuptorul la 190⁰C
• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate
• amestecati-l cu zaharul, folosind un blender
• adaugati ouale, sarea si apa de tradafiri
• adaugati faina, ghimbirul, cardamonul, stafidele si merisoarele treptat, amestecand in continuare cu blenderul
• adaugati compozitia in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit, setati ce forma doriti si dispuneti biscuitii in tava, pe o foaie de copt, lasand cca 5-6 cm distanta intre fiecare
• introduceti biscuitii in cuptor si in momentul in care devin aurii, scoateti-i si lasati-i sa se raceasca, pe un tocator de lemn.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii