Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune in frigider ½ ora. Ap
Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune in frigider ½ ora. Apoi se imparte in 4 parti si se fac niste fasii de doua degete grosime. Se pregateste o tava cu hartie pentru copt si se intinde aluatul pana se face de aprox. 4 mm. Deasupra se unge cu ou batut si se pun pe latura ingusta migdalele taiate marunt. Se coc in cuptor la foc potrivit (175 grade) timp de 20 minute. Se lasa putin sa se raceasca.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii