Pentru biscuitii cu vanilie se freaca galbenusunle cu zaharul vanilat pana se albesc. Se adauga faina si cele trei albusuri spuma. Se unge cu unt o tava de tabla groasa.
Pentru biscuitii cu vanilie se freaca galbenusunle cu zaharul vanilat pana se albesc. Se adauga faina si cele trei albusuri spuma. Se unge cu unt o tava de tabla groasa. Se pune cate o lingurita din compozitie la distanta de 2 — 3 cm unele de altele si se tin foarte putin la foc iute, pana incep sa se rumeneasca pe margini. Pe masura ce sunt gata, se scot cu un cutit si se sucesc cat sunt fierbinti, fie in forma de cornet, fie sul. Biscuitii cu vanilie se pot umple cu crema de nuci, de ciocolata sau de cafea.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii